Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mondozoo aneb postavte si vlastní zoo a ZADARMO!

9. 2. 2011

ObrazekRozhodla jsem se, že vám představím svojí oblíbenou online hru Mondozoo.com. Jedná se o internetovou hru, kde si stavíte vlastní zoo, kupujete zvířata, najímáte zaměstnance, vybíráte stravu zvířatům, platíte různé reklamy aby vám tam chodilo více návštěvníků, prodáváte suvenýry a samozřejmě plníte úkoly, díky kterým postupujete na další levely.

Výhodou téhle hry je, že na ní nemusíte koukat několikrát denně, dokonce nemusíte ani každý den. Když jeden den prostě zapomenete, nic se nestane. Do herní doby se počítají pouze dny kdy se přihlásíte. Takže v klidu můžete odjet na víkend k babičce, nebo na prázdniny pryč a nic se s vašimi zvířátky nestane. Já jsem začala hrát už asi před 2 lety, ale pak mě to nějak přestalo bavit a na půl roku jsem toho nechala a pak se k tomu zas vrátila a vše bylo jako kdybych neodešla.

Další výhodou je, že do téhle hry nemusíte strkat žádné reálné peníze. Samozřejmě že tu je pár zvířat (asi 5), která lze koupit jen penězi, ale tyto zvířata jsou síš pro vaše potěšení, nepotřebujete je k žádným úkolům. Ale nejlepší na téhle hře je, že nekupujete nějaká špatně naanimovaná nedokonalá zvířata, jako ve spoustě jiných her, ale kupujete fotky skutečných zvířat. A máte opravdu obrovský výběr, od domácích králíků, až po papoušky, opice, šelmy, plazi, atd.

Obrazek 

Zpestřením téhle hry jsou také dárky, které jednou za čas dostáváte od hodných víl a nebo dárky, které můžete dostat tím, že vaši přátelé kliknou na váš odkaz. Takže pokud by vás tahle hra nezaujala, tak nevadí, ale aspoň mi prosím klikněte ;-)

www.lammici.mondozoo.com

BTW společnost mondo má i další hry, jako např. mondoveto (hra na veterináře), mondocuisto (hra na pěstitele šneků pro restaurace), mondocarto (hra na hledání pokladů), atd. To vše najdete na http://www.mondogames.com/

Takže hezké hraní vám přeju já :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář